Privatnost:
Online prodavnica PIETRANGELI koristi kolačiće ili “cookies” za praćenje paketa informacija na vašem računaru, odnosno praćenje artikala u vašoj korpi. Međutim, sve prikupljene informacije koje su rezultat vaše posete sajtu PIETRANGELI neće biti dostupne trećim licim i korsitiće se isključivo za potrebe plaćanja i dopremanja robe. Bezbednost i privatnost Vaših podataka je nama veoma važna.
Bezbednost na sajtu:
PIETRANGELI sajt se pokreće sa sigurnog servera koji koristi 128 bitnu SSL enkripciju. Ovo se koristi da bi se šifrovani podaci transferovali putem Interneta.
Povraćaj:
Naši proizvodi se moraju vratiti najkasnije u roku 7 dana.. Produkti se isporučuju sa jasnim instrukcijama.

Kartica bezbednosti (Credit Card Security):
Transakcije koje se obavljaju prilkom kupovine artikala online preko SECURE CREDIT CARD ORDERING SYSTEM-a su sigurne jer koriste minimum 128 bitnu SSL enkripciju. PIETRANGELI radi sa svim najvećim nezavisnim payment gateway provajderima usluga. Detalji sa Vaše kreditne kartice se na zadržavaju na našem serveru.

Autoruzacija plaćanja (Payment Autorisation):
Ako plaćanje nije autorizovano od strane Vaše banke ili kartice emitenta, dobićete e-mail poruku obaveštenja u roku od nekoliko minuta u kojoj će biti naveden razlog zašto se kartica ne prihvata. Napominjemo da neke banke mogu da rezervišu vaša sredstva na određeni period. Ako je plaćanje autorizovano ali postoji upit za Vašu porudžbinu, PIETRANGELI će Vam poslati e-mail poruku u najkraćem mogućem roku da Vas posavetuje vezano za upit. Ako kojim slučajem, PIETRANGELI ne može da reši upit iz bilo kog razloga i ne može da primi Vašu porudžbinu u potpunosti će se refundirati sredstva na Vašoj kartici.

Priznavanje I prihvatanje Vašeg naloga:
PIETRANGELI će Vas obavestiti putem e-mail poruke u najkraćem mogućem roku za potvrdu prijema Vaše porudžine – uglavnom je to automatska e-mail poruka. Naše prihvatanje vaše porudžbine znači da je taj proizvod (ili više njih) spreman za otpremu i slanje.

Raspoloživost:
Svi artikli su dostupni u zavisnosti od toga da li ih ima na lageru. Pošto su PIETRANGELI proizvodi vrlo kvalitetni imamo I svoju proizvodnju. U retkim slučajevima, proizvodi su limitirani u kolekciji. O ovome će biti obaveštenja na sajtu.

PIETRANGELI zadržava pravo izmene uslova korišćenja sa vremna na vreme. Ove odredbe I uslovi korišćenja ne utiču na Vaša zakonska prava. Uslovi korišćenja mogu biti izmenjeni u bilo kom trenutku.

Isporuka:
PIETRANGELI ima za cilj da svaku isporuku obavi u roku od 24 časa. Porudžbine primljene pre 15h u toku dana se obično otpremaju istog dana – izuzev vikenda i praznika koji su karakteristični za matičnu zemlju. Isporuka za sledeći dan ne može uvek biti garantovana. PIETRANGELI se obavezuje da će isporučiti robu u roku od 10 dana za zemlju navedenu na web sajtu. Ako niste dobili svoju porudžbinu nakon 5 radnih dana, kontaktirajte nas.

office@pietrangeli.eu

Na vrh
Close